Wedstrijd U15-jarigen stilgelegd, vanwege defect ventilatieluik in dak.

10-03-2019


Op zondag 10 maart stond de vijfde speeldag op het programma voor onze U15-jarigen. Op ons thuisfront in sportcentrum Hoge Wal te Ertvelde, namen we het op tegen MVC Aalter. Wat mooi begon, eindigde in mineur...

VK Design Evergem verscheen in volle ornaat aan de aftrap van deze partij. Het was dan ook geen verrassing dat we de bovenhand hadden. We kwamen al snel op een voorsprong en liepen uit tot 3-0. MVC Aalter wist wel te milderen tot 3-1, maar moest voor het overige de partij ondergaan. Helaas waren het de weergoden die een stokje in de wielen kwamen steken. Door het hevige stormweer, was blijkbaar één van de ventilatieluiken in het dak beschadigd. Hierdoor was dit luik opengegaan. Net dan gingen de hemelsluizen open en regende het dus binnen in de zaal. De scheidsrechter twijfelde niet en besloot meteen de partij stil te leggen, om kort daarop de partij definitief af te fluiten.

Wat een leuke namiddag leek te gaan worden voor onze U15-jarigen, eindigde finaal met een afknapper. De partij werd stilgelegd, wat betekent dat deze partij herspeeld zal moeten worden. Een nieuwe datum voor deze partij vinden wordt alvast geen simpele opdracht... Maar we gaan er uiteraard alles aan doen om een oplossing te vinden.

Afspraak op zondag 17 maart, voor opnieuw een thuiswedstrijd tegen Mini Sint-Gillis-Waas. Aftrap om 14:00, in sportcentrum Hoge Wal te Ertvelde.